OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1830 kJ / 437 kcal
Tłuszcz: 19 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 57 g
W tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,97 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Producent:
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Węgry
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Orientacyjny termin przydatności:
15.03.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.