OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy lekko solone (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1680 kJ / 402 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 12 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Producent:
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Węgry
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Orientacyjny termin przydatności:
23.07.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.