OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ / 416 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Producent:
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Węgry
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Orientacyjny termin przydatności:
14.08.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.