OPIS
Ciasto kataifi (kadayif) to cienkie, nitkowate ciasto, które jest popularne w kuchniach Bliskiego Wschodu.
Przeznaczenie do deserów w stylu dubajskim, tortów, lodów, tradycyjnych dań słodkich, jak również do dań wytrawnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1630 kJ / 390 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 80,1 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 11 g
Sól: 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, mleko
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i wolnym od wilgoci miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Parametry:
Producent:
VIANDS (soki, inne)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
VIANDS SP. Z O.O., SPÓŁDZIELCZA 3 , 05-600 GRÓJEC
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Izrael
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Turcja
Orientacyjny termin przydatności:
15.04.2027
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.