OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1375 kJ/329 kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 50 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 13 g
Białko 20 g
Sól 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Producent:
THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
800
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Chiny
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Chiny
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Orientacyjny termin przydatności:
30.11.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.