SKŁADNIKI
woda, ocet z ryżu brązowego*, syrop z agawy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet do sushi to niezbędny składnik do przygotowania sushi, nadający ryżowi delikatną równowagę kwasowości, słodyczy i soli, co zapewnia idealny smak. Dodaj ocet do ugotowanego ryżu, aby przygotować sushi lub miseczki poke. Możesz go również użyć do marynowania warzyw, aby nadać im pyszny słodko - kwaśny smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 121 kJ / 29 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,9 g
w tym cukry - 5,5 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,3 g
Sól - 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
Producent:
YAKSO (sosy sojowe, prażynki)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FZ Organic Food, Oppers 58, Wolvega
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.70
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Holandia
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Orientacyjny termin przydatności:
22.02.2027
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.